El concurs de Flors i Plantes de l'Església dels Dolors ja té guanyadors, que rebran els guardons en una cerimònia que tindrà lloc diumenge al Teatre de la Mercè.

En la categoria de rams de roses, els guanyadors són Llorenç Masferre i Teresa Farré Gené, mentre que els millors rams de flors han estat els de Teresa Bosch, Maria del Amo i Loreto Sala, amb un accèssit per a Antonia García. Pel que fa a les roses individuals, els premis han estat per a Llorenç Masferrer, Esteve Bosch i Teresa Farré Gené.

Si es parla del millor test amb flors, els vencedors han estat Rosa M. Prat, Antonica Recio i Dolors Coll, mentre que la família Saura i Josep Maria Hidalgo s'han emportat dos accèssits. Pel que fa a les plantes de fulles, els premis han anat a parar a Paquita Sais, Maria Dolors Planas i la família Saura, mentre que també han rebut accèssits Roser Brujats i Rosa Maria Muntada.

En l'àmbit dels cactus, els vencedors han estat Juli Faig, Carme Salichs i Dolors Planas, amb accèssits per a Pepita Fonolleras i Assumpció Ribalta. Pel que fa a les azalees i rododendres, els premi ha estat per a Antonia García, i en matèria d'orquidàcies, els guardons han estat per a Carme Comadevall, Rosa Puigdemont i Teresa Puigdevall. Roser Vidal i Natalia Ivanova s'han endut els premis a les millors composicions, mentre que Xènia Salvador ha guanyat el premi infantil. Els altres infants que hi han participat són Mireia Salvador, Laia Vila, Oriol Vila, Martí Carrillo i Núria Vidal.

El premi especial Bonart ha estat per a Silvia Casas Sanz, el premi especial per a Maria Pradas i el premi Porsche per a Antoni Solé.