19 de maig de 2017
19.05.2017

Què fer aquest dissabte a Temps de Flors

Música, gastronomia, visites guiades o espectacles amb foc completen l'oferta de la mostra floral

19.05.2017 | 19:30

El millor de Temps de Flors és perdre's pels carrers de la ciutat i descobrir els racons del Barri Vell i els muntages i instal·lacions que aquests dies engalanen la ciutat. Però hi ha altres activitats que complementen l'oferta de la mostra floral.

VISITA A LA GIRONA MEDIEVAL

Us proposem una visita de Girona medieval, que fa un recorregut pel centre històric de la ciutat, passa pel Monestir de Sant Pere de Galligants i es fa una visita a una casa privada del Call Jueu. Arrenca a la plaça de la catedral a les 10:30 h i té un cost de 12 euros per persona.

MÚSICA

Cicle coral - A partir de les 11 h | Museu d´Història dels Jueus
11 h - Limoncello, Girona
11.45 h - Coral Sant Bertomeu, Alpicat (Lleida)
12.30 h - Coral de Massanet de Cabrenys,
Maçanet de Cabrenys
16.30 h - Coral Sta. Eugènia, Girona
17.15 h - Veus Alegres, Sant Hilari Sacalm
18 h - Coral Bell Ressó, Cassà de la Selva
18.45 h - Cor Preludi, Girona

Concerts corals | Jardins dels Alemanys
12 h Concert coral del Cic
13 h Concert coral amb Àkan
17 h Concert coral amb Cypsella
18:30 H Concert coral amb Montjuïc

Girona A Cappella Festival - Ol´Green
18 h | PLAÇA DE LA INDEPENDÈNCIA

Concert coral amb Cor Maragall - Cor Betúlia
20 h | PARRÒQUIA DEL CARME

Espectacle musical i visual amb foc: The Musical Fire Kult
De 22 a 24 h | Pl. de Sant Fe

EL MERCAT DE LA VOLTA (ART KM0)

El mercat es vesteix de primavera i celebra Temps de Flors el dissabte 20 de maig de 10 a 20h. La 20à edició convida a tothom a passar un dia especial a la plaça de l'Assumpció de Girona per conèixer de primera mà les millors propostes d'art, artesania i disseny, i gaudir de les activitats i tallers de creació, la música en viu i la gastronomia al barri de Sant Narcís.

GASTROFLORS I FLORS DE NIT

Diferents establiments adherits a l´Associació d´Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona presenten, amb la iniciativa #Gastroflors, menús i especialitats en els quals les flors són un ingredient destacat. Hi haurà multitud de propostes gastronòmiques creatives per tastar durant aquests dies. D'altra banda, durant els vespres i nits de Girona, Temps de Flors, els locals participants a Flors de Nit oferiran aperitius, còctels, tapes, cuinats, tisanes, dolços, postres, menús i altres especialitats elaborades amb un comú denominador: les flors. Podeu consultar els establiments adherits a aquestes iniciatives a l´apartat de gastronomia del web www.gironatempsdeflors.cat

GIRONA FLORS DE CINEMA AL MUSEU DEL CINEMA

Projecció contínua els documentals que han resultat del taller "Girona Flors de Cinema", impartit per Joanot Cortés durant el Girona, Temps de Flors de 2016 i 2017. "Girona Flors de Cinema" és un taller de producció documental col·lectiva que el Museu del Cinema ha produït i ofert a diferents instituts. Les filmacions dels joves volen mostrar el procés de muntatge de les exposicions de flors i com són visitades per la gent. L´estil de la filmació s´ha inspirat en les primeres pel·lícules de la història que van ser gravades amb el cinematògraf, l´aparell inventat pels germans Lumière el 1895.

Consulta el nostre Especial Temps de Flors

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema