23 de maig de 2017
23.05.2017

Antonio Banderas obrirà la cerimònia dels premis Princesa de Girona

L'actor mantindrà un diàleg amb el bioquímic Carlos López-Otín que estarà moderat per Julia Otero

23.05.2017 | 20:08
Els guardonats d´enguany: Juan Zamora, Miriam Reyes, Damià Tormo i Héctor Gómez.

L'actor Antonio Banderas i el bioquímic Carlos López-Otín participaran en el diàleg -moderat per Julia Otero- que obrirà la cerimònia d'entrega dels premis de la Fundació Princesa de Girona, el proper 29 de juny. Banderas explicarà com, després d'una exitosa carrera cinematogràfica, ara ha optat per posar la seva marca personal al servei de projectes socials. López-Otín, per la seva banda, explicarà com ha aplicat la imaginació i la seva creativitat als processos científics per desxifrar 60 nous gens humans que intervenen en l'envelliment i el càncer.

La cerimònia del dia 29, presidida pels reis d'Espanya, servirà per entregar els cinc premis d'enguany a Héctor Gómez (recerca científica), Juan Zamora (arts i lletres), Miriam Reyes (social), Damià Tormo (empresa) i l'ONG britànica Teach a Man To Fish (entitat internacional). A banda de Banderas, López-Otín i Otero, la cerimònia d'entrega dels premis comptarà també amb l'actor i director Àngel Llàcer, l'humorista Juan Carlos Ortega i diversos premiats d'anys anteriors, que compartiran les seves experiències amb els assistents. La soprano cordovesa Auxiliadora Toledano, també guardonada l'any 2013, hi posarà el toc msical. A més, també pujaran dalt de l'escenari joves talents que participen en alguns dels programes que impulsa la Fundació, com Lucía González i Mercè Feliu, components de l'emergent combo de jazz Sant Swing Bocombo o la jove companyia de dansa del Colegio Santa María la Blanca de Madrid.

El dia 30 continuaran les activitats amb la "posada de llarg" del programa Rescatadors de Talent, que pretén millorar l'ocupabilitat dels joves tot implicant-hi el sector empresarial, i la quarta jornada d'Educar el Talent Emprenedor, que posarà en comú les experiències de 500 mestres de tot l'Estat per aconseguir una educació emprenedora.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema