L'endeutament mitjà de Sarrià de Ter ha disminuït de 396 euros a 218,72 euros per habitant entre els anys 2010 i 2017, segons les dades fetes públiques per l'Ajuntament en l'auditoria pública sobre el pressupost celebrada ara fa uns dies. Així doncs, la ràtio d'endeutament del poble durant aquest interval ha passat d'un 53% a un 39%, mentre que el període de pagament a proveïdors s'ha reduït de 300 a 23,09 dies. Tot plegat ha fet que el 2016 es pogués tancar amb un estalvi net de 681.492,92 euros , mentre que el 2010 s'havia tancat amb pèrdues de 161.971,96 euros.

En aquests moments, el romanent de tresoreria amb què compta el consistori és de 1,45 milions d'euros. L'Ajuntament ha explicat que 487.000 euros es continuaran destinant -obligatòriament- a la reducció del deute, tot liquidant els diferents crèdits. La resta es dedicaran a inversions i al reforç de les diferents polítiques impulsades pel consistori, ja siguin de caràcter social, de seguretat o de recollida d'escombraries.

Entre les inversions destaquen les millores que es faran al pavelló municipal, i que psasen per la construcció de nous vestidors, la millora dels accessos a la pista, la construcció d'una nova rampa de sortida d'emergències a les graderies, la impermeabilització de la coberta i l'acabament de la façana est.

D'altra banda, també es faran millores a la piscina, amb l'ampliació de la zona de platja (allà on hi ha la gespa), la reubicació de la pista esportiva i la millora de les connexions amb la Cooperativa i el parc. A més, altres obres previstes són la pavimentació de la plaça de l'Obra, la pavimentació de l'espai de la plaça Via Augusta, la millora de l'asfaltat a la zona situada just davant de l'Ajuntament i la plantació d'arbres a diversos punts de la trama urbana.

Pel que fa a les polítiques socials, destaca la voluntat de tirar endavant el programa Respir (destinat a gent gran amb diverses necessitats), joventut, habitatge social i al programa de Masoveria Urbana.

Finalment, també s'ha reforçat la policia local amb dos nous efectius i s'ha millorat el servei de recollida d'escombraries, tot rebaixant-ne el cost.