Atracament a punt de pistola al centre de Girona. Pels volts de les cinc de la tarda, un home armat amb una pistola ha entrat a la benzinera Repsol del carrer de la Creu i ha amenaçat el treballador. Amb la pistola a la mà, l'atracador li ha exigit que li obrís la caixa i li entregués tots els diners. Un cop s'ha fet amb el botí, ha fugit a peu de la benzinera. Els fets s'han produït quan l'establiment estava obert. Durant l'atracament ningú ha resultat ferit. El mateix treballador ha alertat la policia dels fets i ha facilitat la descripció del lladre. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i han iniciat una recerca per localitzar i detenir el sospitós del robatori. A dos quarts de set de la tarda, l'han detingut al carrer del Carme, quan caminava pel carrer. Li han trobat 230 euros a sobre.

En conèixer els fets, els Mossos d'Esquadra han iniciat un operatiu de recerca per localitzar el sospitós. Paral·lelament, agents de la policia científica s'han desplaçat fins a l'establiment per recopilar informació i revisar les gravacions de les càmeres de seguretat.

Hora i mitja després de l'atracament, agents de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) han localitzat i detingut el sospitós quan caminava pel carrer del Carme. L'home duia a sobre 230 euros però la policia no li ha trobat l'arma. Es tracta d'un veí de Girona de 45 anys i nacionalitat espanyola amb diversos antecedents per fets similars.