Els Mossos d'Esquadra han detingut dos nois de 19 i 20 anys acusats d'una violació múltiple a ple carrer el passat 21 de gener. La víctima va denunciar al seu moment que tres joves l'havien agredit un rere l'altre a la zona del pont del Rei, a tocar del carrer del Carme de la ciutat de Girona.

La investigació dels agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona va culminar aquest dimarts amb aquests dues detencions però asseguren que encara es manté oberta i que hi podria haver més detinguts pel cas. I és que la noia va dir que eren tres joves i de moment hi ha dues detencions.

Els presumptes autors de l'agressió sexuals són dos homes, de 19 i 20 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Girona.

Cal recordar que els fets van passar quan una noia tornava a casa de matinada i un grup de tres nois hi va començar a parlar. Poc després li van sostreure la bossa de mà i després la van agredir sexualment.

Segons va transcendir en aquell moment, sospitaven que els agressors i la víctima s'havien conegut aquella nit en un bar de copes de l'Eixample. I després, els tres sospitosos la van seguir i la van agredir quan passava pel pont del Rei. La víctima va aportar una identificació clau als agents i va dir-los que si els tornava a veure els reconeixeria. Va assegurar que tenien uns 20 anys, raça blanca i un d'ells duia arracades.

Després de poc més de cinc mesos, els Mossos han pogut detenir dos dels presumptes autors dels fets. La investigació, però, segueix oberta i podria haver-hi més detencions pel cas.