Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous un home per encobrir el lladre que va atracar a punta de pistola una benzinera al centre de Girona. L'han arrestat aquest dimarts a dos quarts de tres de la tarda. El sospitós té 26 anys, és veí de la ciutat i d'origen dominicà.

Els mossos l'acusen d'un delicte d'encobriment i la previsió és que tots dos passin a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia aquest divendres al matí. L'atracament va tenir lloc dimecres cap a les cinc de la tarda a la benzinera Repsol del carrer de la Creu.

Amb la pistola a la mà, l'atracador va exigir al treballador que obrís la caixa i li entregués tots els diners. Durant l'atracament ningú va resultar ferit. El mateix empleat va alertar la policia dels fets i va facilitar la descripció del lladre. Poca estona després, els mossos el van localitzar i detenir.

A dos quarts de set de la tarda, el van detenir al carrer del Carme, quan caminava pel carrer. Li van trobar 230 euros a sobre però no li van localitzar cap arma. També és veí de Girona, de 45 anys i de nacionalitat espanyola que té diversos antecedents per fets similars.

Aquest dijous han detingut el sospitós d'encobriment. Tots dos passaran a disposició judicial divendres, segons fonts policials.