El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona ha enviat a presó l'home que el passat dimecres va atracar a punta de pistola una benzinera al centre de Girona a punta de pistola. El lladre -de 45 anys, nacionalitat espanyola i veí de la ciutat- va entrar amb una pistola a la mà a la gasolinera Repsol del carrer de la Creu, on va exigir al treballador que obrís la caixa registradora i li entregués tots els diners.

Aquest divendres el jutge ha decretat l'ingrés a presó de l'atracador i els Mossos d'Esquadra han explicat que l'arma que es va utilitzar per cometre els fets era simulada. Pel que fa a l'altre home -de 26 anys, nacionalitat dominicana i veí de Girona- que va quedar detingut un dia després dels fets, per haver encobert el lladre, el tribunal l'ha deixat en llibertat.

Els agents de la unitat d'investigació dels Mossos han determinat que la pistola era simulada després d'entrar al domicili dels dos autors de l'atracament, on van trobar l'arma amagada sota una revista. A l'interior de l'habitatge també van localitzar roba que l'atracador havia fet servir per cometre els fets.

El succés va tenir lloc el passat dimecres a la benzinera del carrer de la Creu al voltant de la cinc de la tarda, sense deixar cap persona ferida. L'atracador va marxar de l'establiment a peu i els Mossos van arrestar-lo una hora i mitja més tard al carrer del Carme de Girona. Els agents han calculat que l'home va sostreure 230 euros de la caixa registradora de la gasolinera (que són els diners que li van trobar a sobre quan van detenir-lo).