El jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona va enviar ahir a presó els dos homes detinguts aquesta mateixa setmana per la violació múltiple d'una dona a Girona el passat gener. El tribunal va decretar presó provisional i sense fiança pels delictes d'agressió sexual amb penetració i robatori amb violència. Els dos joves -de 19 i 20 anys, nacionalitat espanyola i veïns de la ciutat- van quedar detinguts aquest dimarts, quan els Mossos d'Esquadra van arrestar-los pels fets que van tenir lloc el 21 de gener d'aquest any a ple carrer.

La víctima va denunciar que, mentre tornava a casa, tres homes van abordar-la a la zona del pont de la Font del Rei, al carrer del Carme de Girona, al voltant de quarts de sis de la matinada. Els tres homes li van sostreure la bossa de mà i la van agredir sexualment per torns. L'àrea d'investigació criminal dels Mossos, que es va encarregar del cas, sospitava que els agressors i la víctima s'havien conegut aquella nit en un bar de copes i que després els tres homes van abordar-la al carrer.

De moment els Mossos encara mantenen la investigació oberta d'aquest cas i no descarten una altra detenció properament, ja que estan buscant el tercer home implicat en els fets.