Tres homes han mort aquest matí a les platges de Sant Feliu de Guíxols i Platja d'Aro

Jornada tràgica a les platges de la Costa Brava central. Dues persones han mort ofegades aquest dilluns al litoral gironí i una tercera ha mort a causa d'una aturada cardiorespiratòria. Els dos ofegats són un home de nacionalitat italiana de 42 anys a la platja gran de Platja d'Aro i el darrer nacionalitat espanyola de 78 anys a la platja de Sant Pol a s'Agaró. El tercer finat, un home de 74 anys ha perdut la vida per una fallada cardíaca a la cala de sa Conca.

L'helicòpter d'emergències mèdiques a la Platja Gran de Platja d'Aro. ACN.

Un motorista de 23 anys perd la vida en un accident de trànsit a Girona

Un home de 23 anys i veí de Cassà de la Selva, Guiu Bosch Masllorens, ha mort la matinada d'aquest dilluns en un accident de moto a la ciutat de Girona. El sinistre ha tingut lloc aquesta matinada a l'avinguda Lluís Pericot per causes que es desconeixen. En l'accident no s'hi ha vist implicat cap altre vehicle i el mort viatjava tot sol a la motocicleta.

Un home mor en estimbar-se per un marge al Puigsacalm

Un home ha mort en precipitar-se el vehicle que conduïa, un Citroën Saxo, per un marge a la muntanya del Puigsacalm, prop de Sant Privat d'en Bas. El cotxe, en el qual viatjaven un home i una dona, ha sortit de la pista forestal que condueix al restaurant can Turó fins aturar-se a les alzines i pins del marge. La dona ha resultat ferida.

El Girona visitarà Bilbao el diumenge 10 de setembre

La Lliga ha fet públics aquest migdia els horaris corresponents a la tercera jornada, la que suposarà el primer desplaçament del Girona a la màxima categoria. Els homes de Pablo Machín, que visitaran l'estadi de San Mamés a Bilbao, hi jugaran el diumenge dia 10 de setembre. El matx començarà a partir d'un quart de cinc de la tarda i serà televisat per beIN Sports.

Pla obert de dos membres de l'ANC fent campanya pel 'sí' al referèndum a la T1 de l'aeroport del Prat. ACN.

L'ANC reparteix fulletons trilingües culpant l'Estat de la vaga de treballadors del Prat

Una cinquantena de membres de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) han repartit aquest dilluns fulletons trilingües (en català, castellà i anglès) als usuaris de l'aeroport del Prat en què culpen el govern espanyol de les cues als accessos. L'Assamblea ha acusat EULEN de ser una "empresa espanyola amiga del govern de Madrid" a qui AENA subcontracta la seguretat de l'aeroport, i que ofereix unes condicions laborals pèssimes al seu personal.