La Junta de Govern Local va aprovar el 13 de juny de 2014 les normes d'ús de les instal·lacions esportives municipals. A continuació es reprodueixen les obligacions i prohibicions a la piscina d'estiu de la Devesa.

d'abonat/da o el tiquet d'entrada a petició de qualsevol membre del personal.

han d'utilitzar el vestidor corresponent al seu sexe. Els menors podran ser acompanyats per una persona adulta, però aquesta haurà d'utilitzar calçat específic de bany per accedir al vestidor.

abans del bany.

per la platja de la piscina.

Respectar els espais que es destinin a les diferents activitats i els espais de bany lliure.

Utilitzar les papereres.

Comunicar al socorrista de la piscina les malalties que pateixi que puguin afectar la seva seguretat a l'aigua (malalties cardíaques, respiratòries, epilèpsia...

Respectar les normes d'ús i de seguretat de la instal·lació, seguint sempre les indicacions/recomanacions del personal tècnic i dels socorristes.

NO ES PERMET

L'accés a menors de 14 anys sense anar acompanyats d'un adult major de 18 anys (que en tot moment se n'haurà de fer càrrec), per fer natació lliure.

Entrar vestit amb roba o calçat de carrer a la zona de bany.

Banyar-se i dutxar-se amb roba interior (en el cas dels vestidors caldrà fer-ho nu o amb banyador)

Córrer per la platja, escopir a l'aigua i tot allò que pugui molestar el bany d'altres usuaris o que pugui afectar la qualitat de l'aigua.

Asseure's a les sureres (es poden deformar i/o trencar).

La utilització de cap tipus de material com pilotes, matalassos o altres objectes que puguin molestar els altres usuaris.

L'accés de persones que pateixin malalties infeccioses a la zona de bany (piscina i vestidors): de pell (fongs, peus d'atleta, berrugues plantars, mol·lúscum contagiós...); de mucoses (otitis, conjuntivitis, rinitis...), o digestives (diarrees...).

L'admissió d'animals domèstics, excepte en casos excepcionals, com els gossos pigall.

Menjar, beure i fumar en les zones no permeses.

Entrar a la piscina amb maquillatge.

Afaitar-se, depilar-se, fer-se pílings, manicura, pedicura, etc., als vestidors.

Utilitzar càmeres fotogràfiques, filmadores, radiocassets..., en tot el recinte de la piscina, excepte en les jornades en què se celebrin activitats organitzades.

Accedir amb cadires, taules, para-sols i equips de so.