22 de agost de 2017
22.08.2017

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

El Mercat del Lleó reobre després d'una setmana d'obres al paviment

Es va decidir fer la reparació a l'agost per minimitzar les possibles afectacions que pogués ocasionar · Les parts estaven malmeses per l'ús habitual i el pas de carretons de proveïment

22.08.2017 | 00:51
El Mercat del Lleó reobre després d'una setmana d'obres al paviment

El Mercat del Lleó va tornar a obrir ahir les portes després que les instal·lacions tanquessin del 14 al 20 d'agost per les obres de reparació del paviment.

Segons va confirmar el president de l'Associació de comerciants del Mercat de Girona, Joan Gironel, la reparació s'havia de fer en un principi durant quatre dilluns, però finalment es va decidir fer-ho de cop i tancar una setmana. L'obra, supervisada pels serveis tècnics municipals, va consistir en la reparació amb resines de metacrilat de les parts malmeses pel desgast produït per l'ús habitual i el pas de carretons de proveïment de les parades. L'original es va instal·lar fa uns 15 anys sobre les antigues rajoles. Tanmateix, no és la primera vegada que s'actua per arranjar el paviment del mercat. En les altres dues ocasions ja s'havia clausurat l'establiment durant un dia per arranjar altres parts malmeses. La reparació es va decidir fer a l'agost amb l'objectiu de minimitzar les possibles afectacions que pogués ocasionar, encara que les parades de pagesos i de roba que es troben a l'exterior de l'equipament –a la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba– van funcionar amb normalitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit