25 de agost de 2017
25.08.2017

La Policia Local de Salt deté un jove per robar en diferents comerços

25.08.2017 | 09:42

La Policia Local de Salt, amb el suport d'una dotació dels Mossos d'Esquadra, va detenir ahir a la matinada un jove que acabava de cometre un robatori amb força en un bar del barri gironí de Santa Eugènia.

Les investigacions que s'han portat a terme les darreres setmanes, situen a aquest jove com l'autor de robatoris amb força de com a mínim quatre establiments del municipi saltenc. Un dels assalt hauria estat a l'òptica Nieto del Carrer Àngel Guimerà. Aquell dia, segons les imatges enregistrades per càmeres de seguretat, l'home, anava vestit de negre, amb guants i ben tapat de la cara perquè no el reconeguessin, va etzibar un cop de roc a la vidriera de la botiga i postriorment, li va etzibar un cop de peu. Un cop a dins, l'home va anar directament a la caixa i se'n va endur el calaix amb els diners de la recaptació. En total uns 480 euros. Va tenir temps de fugir i després es va disparar l'alarma. El modus operandi del lladre va ser el mateix utilitzat els últims mesos per entrar en dues farmàcies de Salt i també en altres botigues de la vila i la ciutat de Girona.

Fonts policials, relacionen el jove detingut amb robatoris amb força de comerços d'altres poblacions de l'entorn, segons un comunicat de l'Ajuntament de Salt.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook