Miquel Poch serà el nou regidor del grup municipal d'ERC-MES en substitució de Ricard Calvo. Calvo va plegar també com a director general d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència assegurant perquè s'havia vist "sobrepassat" per "la càrrega i la intensitat" que suposava compaginar el càrrec al Govern amb el de regidor.

Miquel Poch és un gironí de 55 anys, arquitecte de professió i veí del barri de Montjuïc. Té, a més, experiència en política municipal: va ser regidor de relacions ciutadanes i joventut de 2006 a 2011. Precisament, ERC valora molt la seva experiència, que creu que aportarà més valor afegit a la seva tasca i en el dia a dia a l´Ajuntament. Poch era el número 8 de la llista d'ERC.

El grup municipal té quatre regidors a l'Ajuntament. Els dos següents candidats de la llista electoral en representació d'ERC Marta Morera (ERC) i Adam Bertran (ERC), número 5 i 7 respectivament, han renunciat per motius personals i laborals a prendre l´acta. D´altra banda, la candidata número 6, Roser Maeso (MES), malgrat comprometre´s a mantenir la seva implicació amb el projecte i el seu compromís amb el treball del grup municipal, ha hagut de renunciar en virtut del pacte entre les dues organitzacions que formen la coalició.

Amb motiu de l´entrada de Poch al grup municipal, el grup ha decidit reorganitzar les àrees de les quals s´ocupen cadascú. Martí Terés assumirà igualtat, drets socials, treball, joventut i seguretat; fins ara en mans de Calvo. Al seu torn, Miquel Poch portarà els àmbits de promoció econòmica, desenvolupament local i turisme; així com urbanisme, activitats, mobilitat i via pública. Ambdues àrees, fins ara, eren responsabilitat de Terés. Pel perfil professional del nou regidor, en tant que arquitecte, ERC-MES creu que aportarà una mirada especialment experta en els àmbits dels quals s´ocuparà. Pel que fa als barris, Poch s´ocuparà de Montjuïc, Pedret, Pont Major i Campdorà