La Plataforma Salvem la Devesa considera que amb el canvi d'ubicació provisional del mercat dels marxants s'ha constatat «que no hi han hagut incidents pel fet de no poder aparcar com es feia al Camp de Mart» i que la gent ha demostrat que té «capacitat d'adaptació» a l'hora de «buscar altres alternatives a l'aparcament», que al seu parer «hi són».

Per aquest motiu, des de l'agrupació d'entitats es considera que «el fet de deixar o no aparcar al Camp de Mart és una voluntat i decisió política de l'Ajuntament».

Aquest dissabte ha de ser el darrer dia en què els marxats pararan al passeig de la Devesa, entre el passeig de la Sardana i el rellotge, abans de tornar al vial perimetral. La plataforma recorda que en l'acord de la reubicació adquirit a la Taula de Marxants que van tenir l'Ajuntament, la Federació d'Associacions de Veïns i els Marxants es va afirmar que «no s'hi tornaria a aparcar fins i tot després de la tornada a la ubicació primera». També que s'hi plantejaria plantar-hi herba fins a la zona de la nova ubicació de les pilones.