La Policia Municipal de Girona va detenir dijous Miriam V.C., de 25 anys, veïna de Maçanet de la Selva, i Muhamed D, de 23 anys, veí de Cassà de la Selva, com a presumptes autors d'un robatori de material informàtic valorat en uns 2.500 euros i utilitzar una matrícula falsa en un vehicle.

El 22 d'agost, la Policia Municipal va rebre una denúncia per furt de material informàtic en un establiment de la ciutat. En concret, un noi i una noia havien passat la línia de caixes i s'havien emportat dos ordinadors valorats en més de 2.500 euros, fet que va quedar enregistrat en les càmeres de videovigilància del centre. Segons la policia va saber, els joves haurien actuat en connivència amb un altre noi que els esperava en un vehicle Opel Astra a la sortida de l'establiment.

Arran d'aquest incident, el migdia de dijous, la Policia Municipal, alertada de les característiques i de la matrícula del vehicle sospitós, el va localitzar estacionat a prop del centre comercial en el qual s'havia perpetrat el furt. En fer les comprovacions per constatar les dades que tenien, els agents es van adonar que les plaques de matrícula que portava el turisme no es corresponien ni amb el model ni amb la marca del vehicle.

Aquest fet els va posar en alerta, motiu pel qual van identificar un noi en el moment que anava a obrir-lo. El jove va resultar ser Muhamed D., persona que coincidia plenament amb el jove que mostraven les càmeres de seguretat.

Mentre la policia immobilitzava el vehicle i detenia el noi, una agent va detectar una noia que, en veure la intervenció policial, va mostrar una actitud esmunyedissa. Immediatament la va aturar i, en identificar-la, va comprovar que es tractava de Miriam V.C., la noia que havia furtat material informàtic juntament amb Muhamed D. uns dies abans. Per tot plegat, els dos joves, dels quals no consten antecedents, van quedar detinguts.