Un noi de Girona que avui al matí estava corrent per la zona situada entre el restaurant Can Mascort -a la pujada dels Àngels- i la fàbrica Bicentury, en terrenys d'entre Girona i Quart, ha acabat amb ferides a la planta del peu després de clavar-se diversos claus que estaven escampats per terra.

El veí de Girona, David Ball·llosera, entrenava per una zona on hi ha una baixada plena de bonys, i on s'hi ha creat un circuit de descens per a bicicletes tot terreny, quan de cop ha sentit una punxada al peu.

Al principi podien semblar unes molèsties fruit de l'esforç però al cap d'una estona s'ha adonat que el dolor anava a més. Llavors és quan ha vist que a sota del peu tenia enganxats diversos claus que li havien perforat, fins i tot, les vambes de córrer.

Els claus se'ls ha clavat en un punt on hi ha algunes rampes fetes amb fustes i on els ciclistes hi aprofiten per fer un salt després de guanyar velocitat. El noi ha acabat arribant a casa com ha pogut i allà ha comprovat com encara portava alguns dels claus enganxats. Algun li havia traspassat la vamba i la plantilla i li havia fet sang.

Ball·llosera ha explicat que sol entrar per aquesta zona i que, avui, havia decidit fer una ruta però que l'ha hagut de modificar perquè per un dels punts que tenia previst passar hi havia un grup nombrós de caçadors.

Ha explicat que la ferida no era greu però que li feia molta ràbia que hi hagués gent que decideixi fer accions amb la voluntat de fer mal a ciclistes o a corredors per diversió o per algun altre motiu.