Els Mossos d'Esquadra van detenir tres homes com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència i intimidació. Els lladres, de 18, 19 i 26 anys, són de nacionalitat belga i tenen el domicili a Barcelona.

La matinada del 3 de novembre agents dels Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) que estaven duent a terme patrullatge preventiu per la ciutat van rebre l'avís que s'havien produït dos robatoris amb violència i intimidació, un d'ells en grau de temptativa.

En el primer dels robatoris, comès cap a les tres de la matinada, els autors haurien seguit dues noies pel carrer Bernat Boades, al barri Devesa-Güell fins abordar-les i amenaçar-les amb una navalla. Una de les joves els va donar la bossa on portava els seus efectes personals, documentació, targetes de crèdit, un comandament a distància, 30 euros i un telèfon d'alta gamma valorat en 800 euros. Els lladres van fugir a peu direcció la carretera Santa Eugènia. El segon robatori es va produir a la carretera Santa Eugènia pocs minuts després. Aquest cop les víctimes, un noi i una noia, en veure que els tres nois els volien robar a punta de navalla, van córrer fins demanar ajuda a un taxista, que va alertar la policia per telèfon.

Localització i escorcoll

Donada l'alerta, agents de l'ARRO van començar la recerca dels tres autors, que van localitzar immediatament a la plaça de Marquès de Camps. En l'escorcoll van localitzar i recuperar el telèfon mòbil d'alta gamma i 95 euros que tenia amagats un dels lladres sota el pantaló, a la zona dels genitals. També es va localitzar, en una butxaca del pantaló d'un dels lladres, el comandament a distància. Poc després, cercant per la zona, els agents van localitzar la bossa de mà dins un contenidor d'escombraries

Els detinguts, tots amb antecedents, van passar el dia 4 de novembre a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la llibertat amb càrrecs per a dos d'ells i l'ingrés en centre penitenciari per al jove de 26 anys.