Un total de vint-i-vuit restaurants i bars de Girona oferiran del 17 al 26 de novembre un menú de tapes en el marc de la iniciativa "Tapa't Girona", que coincideix aquest any amb la celebració a la ciutat del Fòrum Gastronòmic.

Segons informen els organitzadors, els plats aniran de cua de bou estofada amb vi negre a crema de carbassa amb castanyes o a llom de bacallà estofat amb mongetes blanques i bolets i la beguda que els acompanyarà serà la cervesa Estrella Damm.

La iniciativa compta aquest any amb quatre restaurants més que el 2016 i el preu dels menús oscil·la entre els setze i els trenta euros.

El president de l'Associació d'Hostaleria, Turisme i Restauració de Girona, Josep Carreras, ha manifestat com a impulsor del "Tapa't" que es tracta de donar-los "visibilitat" als establiments.

Aquesta activitat, que posiciona la ciutat com a referència gastronòmica, coincideix amb el Fòrum Gastronòmic, una cita que tindrà lloc del 19 al 21 de novembre i en la qual es reuneixen els cuiners, cambrers i productors més destacats de l'àmbit de la restauració.