28 de novembre de 2017
28.11.2017

Tot Nuvis celebra els 25 anys amb 121 expositors en 4.000 metres quadrats

El saló tindrà les portes obertes de l'1 al 3 de desembre amb un preu d'entrada de 3 euros

29.11.2017 | 07:02
Una imatge de l´any passat del saló nupcial.

Tot Nuvis torna aquest cap de setmana. Fira de Girona organitza aquest esdeveniment, de l'1 al 3 de desembre, que comptarà amb 121 expositors en 4.000 m2 i que s'organitza amb l'objectiu de proporcionar en un únic espai tots els elements que els organitzadors poden necessitar: des del lloc ideal per a una festa fins als vestits dels nuvis i dels convidats, passant per les empreses que s'encarreguen del càtering, grups musicals, decoració, pastisseria i joieria, entre d'altres. És la 25a edició.

Aquest any s'ha volgut demostrar el caràcter inclusiu del saló perquè tothom s'hi pugui sentir identificat; d'aquí la imatge del cartell promocional amb un clar i simple «Sí vull» i 3 pinces amb tres models de parelles diferents que volen representar el col·lectiu LGTBI. Amb aquest punt de partida, s'han programat una sèrie d'activitats per posar en valor aquesta edició.

Divendres es farà l'acte de celedels 25 anys per commemorar la història de l'esdeveniment amb un Bridal Show i la projecció d'un vídeo gravat per a l'ocasió. Aquest vídeo està inspirat en el projecte de la UOC «Poesia Dibuixada», i compta amb la participació del dissenyador i il·lustrador Xavier Fontané i els alumnes de l'Escola Cifog. Just abans de la inauguració, hi haurà la primera de les desfilades sota el nom «Torna't a posar el vestit de núvia», en què una desena de dones que ja s'hagin casat tindran l'oportunitat de tornar a estrenar el seu vestit de núvia i sentir-se models per un dia sobre la passarel·la.

Per commemorar aquesta edició, també s'ha preparat un regal exclusiu per als visitants que consisteix en 800 pinces de fusta en forma d'imant seguint la imatge del cartell d'enguany. Les pinces estan fetes a mà per la Fundació Ramon Noguera, que treballen per garantir i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Com cada any, hi haurà 3 desfilades de moda nupcial, vestits de festa, rams de núvia i llenceria, entre d'altres. Les desfilades presentaran les últimes tendències del sector a través de diferents firmes expositores.

Finalment, hi haurà demostracions de ball en directe a càrrec de l'Escola Sibiem, i dissabte un taller per a parelles per aprendre a ballar el vals o el rock per lluir-se el dia del seu casament.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema