13 de desembre de 2017
13.12.2017

S'inunda una àrea de l'edifici de consultes externes de l'hospital Trueta de Girona

Les visites programades a la zona afectada entre les vuit i les deu del matí s'han hagut de retardar

13.12.2017 | 10:57
L´edifici de consultes externes del Trueta, en imatge d´arxiu

L'edifici de consultes externes de l'hospital Josep Trueta de Girona ha patit una inundació aquest matí en una àrea de la seva planta baixa.

Aquesta situació l'han detectat els treballadors del centre aquest matí quan s'han incorporat al seu lloc de treball i ràpidament s'ha actuat.

L'aigua procedia d'una avaria en un lavabo que ha deixat ple d'aigua un sector ample de la planta baixa.

Des del centre sanitari asseguren que no saben quan va començar el vessament d'aigua perquè l'edifici va tancar a les set i fins que ha començat aquest matí l'activitat no s'havia detectat.

La inundació ha obligat a retardar les visites programades en aquesta zona de consultes externes. Per tant, entre les vuit del matí i les deu, les cites concertades s'han retardat i s'ha realitzat un cop solventada la situació.

Pels volts d'un quart d'onze del matí, la situació estava normalitzada.

A la resta d'àrees de l'edifici de consultes externes s'hi ha treballat amb normalitat, segons fonts del centre de salut.

L'hospital Trueta va començar aquest febrer unes obres de dos anys de durada i de gairebé dos milions d'inversió per canviar les canonades verticals d'aquest edifici i que suposarà la substitució de tot el sistema de canonades verticals d'aigua carrent, freda i calenta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook