15 de desembre de 2017
15.12.2017

L'actriu Paz Vega grava un anunci d'ulleres a Girona

El rodatge es va fer almenys a la plaça de l'Oli, al pati de les Magnòlies de la Generalitat, a la plaça Independència i a les escales de la Catedral · Avui es fa una sessió a les escales de St. Martí

16.12.2017 | 07:09
L'actriu Paz Vega grava un anunci d'ulleres a Girona

L'actriu Paz Vega va ser ahir a Girona per gravar un anunci d'una marca d'ulleres. El rodatge va suposar un desplegament d'almenys quatre camions i tres furgonetes de la productora Puente Aéreo que es va anar movent per diferents punts de la ciutat. La model andalusa, amb cabell curt i ulleres de la marca Varilux, va gravar escenes a les voltes de la plaça de la Independència, al pati de les Magnòlies de la Generalitat (antic hospital Santa Caterina), la plaça de l'Oli i a les escales de la Catedral. quatre escenaris molt coneguts de la ciutat, als quals s'haurà d'afegir, avui, una sessió forgràfica a un dels punts més romàntics de la ciutat, les escales de Sant Martí i l'arc de la pujada de Sant Domènec. L'artista vestia amb un jersei i una faldilla d'estil clàssic i es movia envoltada de decorats farcits de plantes i flors i d'algun cotxe de luxe.

Ha participat en una dotzena de sèries i en més de quaranta pel·lícules. Va obtenir un premi Goya a la millor actriu revelació per la pel·lícula Lucía y el sexo, que també li va valer un guardó al festival de Canes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema