Els Mossos d'Esquadra

Els agents van escorcollar-los el cotxe amb el que anaven i els van trobar diverses eines per cometre robatoris i van recuperar els objectes sostrets.

A un dels detinguts, van trobar-los a la butxaca del pantaló el cadenat trencat de la porta de l'equipament violentat.

Els arrestats són tres homes, de 19, 23 i 36 anys, de nacionalitat marroquina i veïns de Salt. Van quedar acausats com a presumptes autors d'un robatori Els detinguts seran citats properament per tal de declarar davant l'autoritat judicial competent.

Els fets es remunten a la matinada del 29 de gener quant dues patrulles de la comissaria de Girona, una d'uniformada i una en servei de paisà, mentre feien tasques de seguretat ciutadana van observar tres persones vestides de fosc i ocultades sota una caputxa, que caminaven amb actitud vigilant per la zona del polígon de Sarrià de Ter.

Els agents van veure com entraven dins un turisme i marxaven del polígon direcció Girona. Els Mossos els van aturar a l'avinguda Josep Tarradellas i en van identificar i escorcollar els tres homes i el vehicle.

En l'escorcoll del turisme la policia va localitzar material habitualment utilitzat per cometre robatoris amb força, tals com una palanca, guants i tornavisos.

També els van recuperar els objectes robats com ara una pantalla d'ordinador, un telescopi, un joc de bombetes, un kit de reparació de punxades, una calculadora i una mini moto.

Els agents van comprovar que aquests objectes els acabaven de sostreure de l'interior de la deixalleria de Sarrià de Ter.

Per accedir-hi, van saltar la tanca perimetral i van forçar la porta. De fet, un dels joves encara portava a la butxaca del pantaló el cadenat trencat de la porta.