La CUP ha denunciat que dimarts van produir-se nous talls de llum a Germans Sàbat, que se sumen als que han tingut lloc darrerament al mateix barri i en d'altres zones de la ciutat com ara Pedret, Pont Major, Torre Gironella o Girona Est. La formació ha reclamat a l'alcadessa, Marta Madrenas, que prioritzi aquesta qüestió, i que actuï urgentment per posar fi a aquest problemes de subministrament.

En aquest sentit, els cupaires han criticat que al ple de gener l'Ajuntament aprovés la pròrroga de l'acord marc de subministrament d'energia elèctrica amb Endesa sense tenir en compte els enormes dèficits que s'han detectat darrerament en el servei que ofereix l'empresa a les llars gironines. La formació també ha reclamat al govern que ampliï la tasca de suport, informació i assessorament al veïnat afectat.

Finalment, la CUP ha proposat que l'Ajuntament valori impulsar una demanda col·lectiva contra l'empresa subministradora que agrupi tots els veïns afectats si persisteixen les incidències en el servei. El grup municipal farà una pregunta al ple en aquest sentit.