L'associació de comerciants Girona Centre Eix Comercial ha convocat entre els comerços agremiats el primer concurs d'aparadors circenses, amb el suport de la Circus Arts Foundation, organitzadora del Festival Internacional del Circ a Girona Elefant d'Or, que es farà a Girona del 22 al 26 de febrer.

El jurat, amb membres de la junta de Girona Centre, els organitzadors de l'esdeveniment i l'àrea de comerç de l'ajuntament, ha valorat les propostes de les 20 botigues convidades a participar. El jurat ha valorat l'originalitat dels muntatges i la creativitat en la disposició dels materials temàtics, facilitats pel circ, dins de l'aparador. El veredicte es farà públic el 20 de febrer. Es donaran tres premis de reconeixement sense dotació econòmica.

La Circus Arts Foundation obsequiarà als guardonats amb entrades i amb una visita als camerinos i rere cortines. Segons el president dels comerciants, Josep Maria Noguer, el concurs dona continuïtat a les activitats que es promouen des de Girona Centre en el marc dels grans esdeveniments de Girona.