20 de febrer de 2018
20.02.2018

Comencen les obres de la nova Clínica Girona

Les màquines ja enderroquen les antigues naus de la carretera Barcelona i en dos mesos es començarà a aixecar l'estructura de l'edifici | Les obres suposaran una inversió d'uns 62 milions d'euros, perquè apart de la nova clínica també inclouen la urbanització de la zona.

20.02.2018 | 18:32
Comencen les obres de la nova Clínica Girona
Comencen les obres de la nova Clínica Girona

Les obres de la nova Clínica Girona ja són un fet. Les excavadores treballen a la part final de la carretera Barcelona per enderrocar-hi les antigues naus i d'aquí a dos mesos ja es començarà a aixecar l'estructura de l'edifici. Les obres suposaran una inversió d'uns 62 milions d'euros, perquè apart de la nova clínica també inclouen la urbanització de la zona.

El gerent de la Clínica Girona, Carles Espígol, calcula que els treballs s'acabaran a finals del 2020. L'entrada de les màquines sobre terreny suposa, de facto, l'inici de la transformació de l'entrada sud de la ciutat. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que aquest dimarts ha visitat els treballs d'enderroc de les naus, explica que a mig termini –més o menys, en cinc anys- la ciutat "tindrà una entrada privilegiada", en comptes de l'estampa "denigrada" que ofereix ara.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema