23 de febrer de 2018
23.02.2018

Tres arrestats en un sol dia per robar roba en comerços de la ciutat de Girona

La Policia Municipal té en marxa un dispositiu especial per aquest tipus de fets · En un dels casos van detenir el lladre després que agafés l'autocar fugint amb la mercaderia sostreta

23.02.2018 | 13:23
La roba recuperada per la policia

La Policia Municipal de Girona ha detingut en un sol dia tres persones per sostreure roba en botigues de la ciutat.

Aquests arrestats són resultat del dispositiu de furts en comerços que s'ha posat en marxa fa unes setmanes a la ciutat.

El arrestats són ngela F.R. de 25 anys i veïna de Barcelona, i Concepción G.N. de 45 anys i Jose H.A. de 49 anys, ambdós veïns de Girona. Tots ells han quedat acusats de ser els presumptes autors de diversos delictes lleus de furt.

Els fets es remunten al dimarts d'aquesta setmana quan pels volts de la una del migdia, els agents de la Secció d'Investigació de la Policia Municipal de Girona, que feien servei de seguretat ciutadana de paisà.

Van veure Angela F.R., caminant pel carrer amb dues bosses de plàstic plenes de roba.

A continuació els agents es van identificar com a policies i van demanar que els ensenyés el contingut de les bosses, moment en què la dona va reconèixer que la roba que portava l'havia sostret.

Els agents van comprovar que les peces de roba corresponien a dos comerços de Girona. En gestions posteriors, van retornar les peces robades per un valor de 151'93 euros i 129'75 euros, respectivament.

Amagada per evitar la policia

Seguidament, els agents van reprendre el servei i, al cap de pocs minuts, van observar com Concepción G.N, portava unes peces de roba sota els braços i s'amagava en un caminet intentant evitar la presència policia. Els agents van adreçar-se al lloc i van identificar-se com a policies.

En aquest moment, Concepción G.N va confirmar que havia furtat les peces de roba d'un comerç de Girona. Els dos agents van comprovar que les peces tenien un valor de 142'45 euros i presentaven danys a la part posterior, lloc en el qual es posa el sistema d'alarma.

Fugia en bus

Mentrestant, la Central de Comandament de la Policia Municipal de Girona va comunicar la descripció d'una tercera persona que havia robat en una botiga de Girona.

Agents de la Secció d'Investigació de la Policia Municipal de Girona van observar que passava l'autobús, i que al seu interior viatjava un home que es corresponia amb aquesta descripció.

A continuació els policies es van dirigir a la següent parada del bus i van accedir a l'interior del vehicle. Es van identificar com a policies, i van demanar a Jose H.A., persona que coincidia amb la descripció, que sortís del bus per comprovar les bosses que portava.

Un cop al carrer, van constatar que duia diferents peces de roba per valor de 129'93 euros amb les etiquetes i les alarmes posades. Jose H.A. va reconèixer que se les havia endut sense pagar d'un comerç de la ciutat.

Per aquests motius els agents de la Secció d'Investigació de la Policia Municipal de Girona van detenir els tres individus.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook