La Policia Municipal de Girona ha detingut Muhammed J., de 38 anys i veí de Toledo, com a presumpte autor d´un robatori amb força en grau de temptativa ja que havia intentat entrar a robar en un habitatge de Santa Eugènia.

Cap al migdia, la seu de la policia va rebre la trucada d'un ciutadà alertant que dos homes estaven forçant la porta d'un pis de l'edifici on vivia. Seguidament, una patrulla es va adreçar al lloc. Quan van accedir a l'edifici, una persona que coincidia amb la descripció aportada pels testimonis va fugir corrent.

Mentrestant, els agents van sentir com una segona persona baixava per les escales de l'edifici mentre un testimoni els alertava que era l'home que volia forçar la porta d'un pis. Els agents el van poder aturar i escorcollar, i van comprovar que duia un sac amb eines presumptament utilitzades per obrir la porta de l'habitatge.

Es agents es van adreçar al pis forçat i van comprovar que els danys que presentava podien haver estat fets amb eines de les mateixes característiques que les que portava Muhammed J. Per això, els agents el van detenir.