La Policia Municipal de Girona

El detingut és un delinqüent habitual i que es dedica a aquest tipus de delictes.

El detingut és Jose H.A., de 50 anys i veí de Vidreres que va quedar arrestat com a presumpte autor d'un delicte de furt.

Els fets es remunten el matí del dijous passat quan els agents de la Secció d'Investigació de la Policia Municipal que feien servei de paisà en el marc del dispositiu de furts van rebre la trucada d'un comerç de Girona informant que tenien la descripció d'una persona que els havia agafat uns pantalons del mostrador i havia marxat corrent.

Els agents van iniciar la recerca del presumpte autor i van localitzar un home que corresponia amb la descripció facilitada, i que és un habitual de furt en comerços. La descripció proporcionada per diferents testimonis coincidia i això en va facilitar la seva detenció.

En aquest moment, els agents es van identificar com a policies i van veure que el sospitós portava una bossa de plàstic plena de pantalons texans, valorats en conjunt en 461,86 euros, amb les alarmes de seguretat i les etiquetes de la botiga encara posades.

Tot seguit, els agents van comprovar que les peces de roba corresponien al comerç de Girona que havia fet la denúncia.

Per aquests motius els agents de la Secció d'Investigació de la Policia Municipal de Girona van detenir Jose H.A., com a presumpte autor d'un delicte de furt.

Es dona el cas que els dies 20 i 23 de febrer ja s'havia detingut José H.A. per furts amb un modus operandi semblant a botigues del centre de la ciutat.