El Banc del Temps Pont del Dimoni aquest dissabte, 10 de març, la seva setena jornada, que comptarà amb més de 50 activitats gratuïtes i obertes a tothom. La jornada, que portarà per títol «Altres sistemes són possibles: a carregar les piles!», tindrà lloc de dos quarts de deu del matí a les vuit del vespre al Centre Cívic de Can Ninetes i a l'Espai Marfà de Girona.

Aquesta setena jornada se centrarà en la violència masclista, l'assetjament i la discriminació amb una xerrada a càrrec de Núria Babot, psicòloga i tècnica del Servei d'Informació i Atenció a les Dones. També es debatrà sobre les experiències dels Bancs del Temps en relació a les persones refugiades i migrants, es parlarà del paper de la xarxa i es tornarà a repetir l'experiència del Repair Cafè com a forma de lluita contra l'obsolescència programada: tots els participants podran portar allò que tinguin espatllat i es faran petites reparacions en un tepms breu.

Cohabitatge i obsolescència

A la jornada del 2016 es va presentar la proposta del cohabitatge sènior i es va constituir un grup a Girona que, sota l'empara del Banc del Temps i Sostre Cívic, ja té un prjecte en marxa.

L'any passat, en canvi, es va centrar en l'obsolescència programada i es van organitzar dues xerrades titulades Els Repair Cafès contra l'obsolescència programada i Els bancs del Temps com a eina d'acollida i integració dels refugiats.