L´Ajuntament de Girona arranjarà el marge boscós de l´avinguda de França. Concretament, es tallaran alguns dels pins ubicats al turó de la Bateria i que es poden veure quan es circula per l´avinguda de França en direcció al centre de la ciutat.

L´actuació consistirà en una aclarida de la massa arbòria d´aquest marge i té com a objectiu potenciar el desenvolupament de l´alzinar propi del turó i minimitzar els riscos de possibles caigudes d´arbres a la calçada de l´avinguda de França. Els pins són una espècie que disposa d´un sistema radicular molt superficial, cosa que fa que siguin més sensibles a caigudes que no pas altres espècies com les alzines, per exemple.

Per tal de poder portar a terme la tala, l´accés al centre de la ciutat per l´avinguda de França es tallarà al trànsit de vehicles demà i demà passat, dies 7 i 8 de març, entre les nou del matí i les quatre de la tarda. Les desviacions de circulació durant aquest període es faran a través de l´avinguda de Josep Tarradellas i Joan o a través del nou pont del Ter i el carrer de Pedret.