L'Exèrcit no podrà tenir un estand al proper Expojove. La Subdelegació ja ha fet la petició perquè hi sigui present, però des de l'Ajuntament i des de Fira de Girona s' ha decidit excloure'l per tres edicions en considerar que l'any passat van incomplir el codi ètic, que indica que no es poden exhibir símbols ni elements bèl·lics al saló de l'ensenyament. Al punt d'atenció de l'exèrcit, a Fira de Girona, s'hi va poder veure personal uniformat. Segons consta a les normes generals de participació dels expositors de Fira de Girona, «l'incompliment per part d'un expositor» d'aquesta normativa o del codi ètic, faculten el comitè executiu, atesa la seva qualitat d'òrgan permanent de govern i administració de la Fundació, per exercir les accions corresponents i, alhora, per determinar la inhabilitació de l'expositor entre d'altres extrems». A través de diverses comunicacions es va advertir que s'hi havia de participar «sense cap tipus d'uniformitat, atenent que és susceptible d'associar a un element bèl·lic, la qual cosa, contravindria el codi ètic vigent». Es va dir en una reunió el 2 de març i en escrits del 9 de març, el 23 de març i el 31 de març. L'Expojove es va celebrar del 5 al 7 d'abril.

Tot i que inicialment, el personal va complir amb «aquesta única condició», posteriorment el mateix personal que atenia l'estand «es va canviar a les mateixes instal·lacions de Fira de Girona per posar-se l'uniforme militar, el qual es va mantenir durant tota la celebració de la Fira».

Fira de Girona tampoc permetrà tenir estand als organitzadors del polèmic curs Genius, que està sota investigació després que l'any passat diversos pares denunciessin que els seus fills que s'havien apuntat a les xerrades havien tornat a casa «amb el cervell rentat», tal com va destapar Diari de Girona.