09 de març de 2018
09.03.2018

El PP qualifica de «madrenada» el veto de l'exèrcit a Expojove

Veray li demana que rectifiqui i permeti la participació de les Forces Armades

09.03.2018 | 14:19

La portaveu del PP a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha demanat a l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que "rectifiqui i permeti la participació de les Forces Armades al saló Expojove".

Veray ha qualificat de "madrenada" la sanció que ha imposat la Fira de Girona a l'Exèrcit, prohibint la seva participació en les properes tres edicions de l'Expojove, per haver incomplert el codi ètic l'any passat. "Aquest codi ètic va ser una primera madrenada perquè es va redactar a mida per tal justificar el vet de l'exèrcit a la Fira i s'utilitza i s'aplica d'una manera perniciosa, interpretant que l'uniforme de les Forces Armades és un element bel·licista", indica la portaveu popular, cosa que, al seu parer, demostra un gran desconeixement de la institució.

"Totes aquestes manifestacions, actuacions i decisions de Marta Madrenas responen a la seva actitud sectària, ja que que només actua pensant en una part dels gironins, els que comparteixen la seva ideologia separatista i de rebuig amb tot el que tingui a veure amb Espanya", conclou.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook