15 de març de 2018
15.03.2018

Ciutadans critica que quasi tot el govern de Girona hagi anat a veure Puigdemont

Manuel Vázquez s'ha queixat que tots els regidors del govern municipal, excepte dos, "abandonin la ciutat un dia laborable com avui per visitar un pròfug"

15.03.2018 | 13:58
Puigdemont i Madrenas en una imatge d´arxiu.

El regidor de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Girona, Manuel Vázquez, ha criticat que la pràctica totalitat de l'equip de govern municipal, excepte dos regidors, "abandonin la ciutat un dia laborable com avui per visitar un pròfug" com l'expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont. Entén el regidor que el viatge és injustificat, "el podrien haver fet en cap de setmana o un dia festiu", tenint en compte que els regidors han admès que es tracta d'una "visita personal i no han anat a reunir-se per treballar". Per aquesta raó, indica que estarà atent "a veure qui paga les despeses perquè no poden sortir de l'erari públic".

"És molt qüestionable que el govern tingui temps per anar de turisme però no per tirar endavant projectes de ciutat com el pla especial de la Devesa o l'entrada sud", ha lamentat el regidor taronja. "S'han pres el dia lliure per veure un fugit de la justícia", els ha retret.

Vázquez considera que aquest "desistiment de funcions" és una clara mostra d'un govern municipal "esgotat, orfe de projectes i que tracta de salvar la seva inacció amb el procés" encara que això suposi "fracturar la societat gironina".

Tòtems independentistes

D'altra banda, el grup municipal també ha demanat la "retirada immediata" dels quatre tòtems separatistes que han aparegut a la plaça Independència i que, segons Ciutadans, el govern no ha volgut retirar a pesar que incompleixen l'ordenança d'ocupació de la via pública i no tenen permís municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook