16 de març de 2018
16.03.2018

L'Agility de Girona es traslladarà de la Devesa a Mas Xirgu en dos mesos

L'Ajuntament cedeix l'espai a canvi que l'associació en faci l'adequació i participi en campanyes de sensibilització

16.03.2018 | 17:11
Un campionat d´agility a les instal·lacions actuals de la Devesa.

L´Ajuntament de Girona ha aprovat el conveni perquè l'Agility Club de Girona marxi de la Devesa i s'instal·li en un terreny de Mas Xirgu. L'Agility es compromet a adequar l'espai i retirar les instal·lacions que hi ha actualment a la zona del Camp de Mart en un termini màxim de dos mesos.

En el marc del conveni, l´Ajuntament cedirà de manera temporal, amb caràcter excepcional i precari, un terreny situat al número 42 del carrer de Can Pau Birol a l´entitat Agility Club Girona. A canvi, l´associació es farà càrrec de l´adequació de l´espai, de 2.415 metres quadrats, amb la construcció d´un tancat perimetral i la instal·lació dels serveis bàsics.

A més, l´Agility Club Girona es compromet a desenvolupar un programa d´activitats i campanyes amb l´objectiu de sensibilitzar la ciutadania pel que fa a la tinença cívica i responsable dels animals de companyia, especialment en relació amb la identificació i el cens dels animals, el foment de les esterilitzacions o la recollida d´excrements. També col·laboraran directament amb el centre d´acollida d´animals de Girona per fomentar les adopcions dels animals de companyia i oferiran assessorament per millorar la convivència i el comportament dels gossos conflictius i, en especial, dels potencialment perillosos.

El vicealcalde i regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient, Participació, Seguretat i Cooperació de l´Ajuntament de Girona, Eduard Berloso, ha destacat especialment que "l´entitat cooperi amb l´Ajuntament per sensibilitzar la ciutadania en matèria de cura, compromís i responsabilitat amb els animals de companyia, un dels nostres objectius principals pel que fa a la tinença de gossos per millorar la convivència a la ciutat".


 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook