17 de març de 2018
17.03.2018

L'Agility anirà de la Devesa a Mas Xirgu en dos mesos

L'Ajuntament els ha cedit un terreny a canvi que en facin l'adequació i realitzin activitats de sensibilització sobre la tinença cívica d'animals

19.03.2018 | 07:07
Una competició, a les actuals instal·lacions de la Devesa.

L'Ajuntament de Girona ha aprovat el conveni perquè l'Agility Club de Girona marxi de la Devesa i s'instal·li en un terreny de Mas Xirgu. L'associació es compromet a adequar l'espai i retirar les instal·lacions que té a la zona del Camp de Mart en un termini màxim de dos mesos.

Així, l'Ajuntament cedirà de manera temporal, amb caràcter excepcional i precari, un terreny situat al carrer de Can Pau Birol a l'Agility Club. A canvi, l'associació es farà càrrec de l'adequació de l'espai, de 2.415 metres quadrats, amb la construcció d'un tancat perimetral i la instal·lació dels serveis bàsics.

A més, l'Agility es compromet a desenvolupar un programa d'activitats per sensibilitzar la ciutadania pel que fa a la tinença cívica i responsable dels animals de companyia, especialment en relació amb la identificació i el cens dels animals, el foment de les esterilitzacions o la recollida d'excrements. També col·laboraran amb el centre d'acollida d'animals per fomentar les adopcions dels animals de companyia i oferiran assessorament per millorar la convivència i el comportament dels gossos conflictius.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit