Dues versions ben oposades dels mateixos fets. L'Audiència de Girona va jutjar ahir un veí de Salt acusat d'abusar sexualment d'una jove a prop d'una discoteca de Girona. Durant la vista, la noia va relatar que els fets s'haurien produït el 21 de gener del 2017, quan va pujar al cotxe del processat, que l'havia de portar a casa.

Tal com va explicar, l'acusat, en lloc de dirigir-se a Salt, va aturar el cotxe en un altre pàrquing més allunyat. L'home li va tocar els pits i la vagina i va intentar treure-li la roba, però no ho va aconseguir perquè ella es va resistir, deixant clar que no volia mantenir relacions sexuals i que volia sortir del vehicle. Va ser llavors quan el processat es va descordar els pantalons i es va començar a masturbar, la va agafar a ella pel cap amb l'altra mà i la va obligar a posar-se el seu penis a la boca. L'home va ejacular a la cara i a la roba de la noia.

La versió del processat, però, no tenia res a veure. L'home va relatar una situació en la qual el sexe oral s'emmarcava en uns fets consentits. La dona el va provocar amb tocaments i va ser ella qui li va demanar que s'aturés amb el cotxe. Després de la fel·lació es va posar agressiva demanant si tenia cocaïna. Com que no li podia oferir, la va haver de fer fora del vehicle perquè el va començar a pegar i insultar, «l'únic moment en què vaig fer servir la força».

La fiscalia demana 9 anys de presó per un delicte d'agressió sexual i 900 euros de multa per un delicte de lesions. L'acusació particular eleva la petició a 11 anys i la defensa en demana l'absolució.