L'Escola Pompeu Fabra ha lliurat un miler de mòbils a la deixalleria de Salt per reciclar

Es tracta d'uns aparell procedents d'una campanya de sensibilització ambiental realitzada per l'alumnat de 2n d'ESO de l'Escola Pompeu Fabra.

Des de l'inici de curs i fins a dia d'avui l'alumnat ha fet activitats relacionades amb el coneixement dels recursos naturals necessaris per a la fabricació d'un mòbil.

Ahir van lliurar-los a l'equipament municipal i Marta Guillaumes, regidora d'Entorn Natural i medi ambient i totes les persones encarregades de la gestió de residus van recordar als alumnes per què és important reciclar.

Després de recollir els aparells, es van pesar i es va fer una estimació dels quilos de materials que es podran obtenir després del seu reciclatge.

En total, 60 quilos en mòbils que després del reciclatge es convertiran en : 40 quilos de plàstic, 13 quilos de metalls, un quilo de metalls preciosos i sis, de materials no aprofitables.

La regidora també va recordar que des de l'Ajuntament de Saltque té com a principals objectius, promoure la recollida selectiva de residus.

L'activitat va finalitzar amb una visita guiada a la deixalleria per part del tècnic de medi ambient on van veure el funcionament d'aquest equipament.

Des de l'Ajuntament de Salt agraeixen la tasca educativa realitzada per l'Escola Pompeu Fabra i esperen que continuïn sorgint iniciatives com aquestes des de l'àmbit escolar.