Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un cultiu amb 1.200 plantes de marihuana amagades en un espai ocult d'un garatge a Girona. La policia va rebre el 23 de març l'avís d'un incendi en un habitatge de la ciutat. Quan els Bombers van extingir el foc, els agents van localitzar una porta abatible al garatge que conduïa a tres estances on hi havia la plantació. A la primera habitació, hi van trobar plantes d'aproximadament un metre d´alçada, a la segona n'hi havia de més petites i a la tercera habitació hi van localitzar testos amb terra i llavors. També van trobar material per al cultiu com fertilitzants, focus, ventiladors, filtres d'aire, bombes d'aigua i extractors, entre d'altres. Els agents van fer les comprovacions per localitzar el propietari de la plantació i, un cop identificat, el van detenir per un delicte contra la salut pública. El detingut, un home de 36 anys i veí de Girona sense antecedents, va quedar en llibertat després de declarar i passarà a disposició judicial quan sigui requerit.

Els mossos van rebre divendres passat l'avís d'un incendi en un pis de Girona. Els Bombers van extingir les flames i, en acabar, els agents van veure que al garatge hi havia una porta abatible que conduïa a tres habitacions. A la primera estança, hi van trobar plantes d'aproximadament un metre, a la segona en van localitzar de més petites i a la tercera, testos amb terra i llavors. En total, hi havia 1.200 plantes de marihuana.

Durant l'escorcoll, també van trobar material per al cultiu com fertilitzants, focus, ventiladors, filtres d'aire, bombes d'aigua i extractors.

La policia va fer les comprovacions per intentar esbrinar qui era el propietari de la plantació i van identificar un home, de 36 anys i veí de Girona, a qui van detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut, que no tenia antecedents, va quedar en llibertat després de declarar i passarà a disposició judicial quan sigui requerit.