04 de abril de 2018
04.04.2018

L'Ajuntament de Girona impulsa una nova edició del cicle 'Camins'

Per segon any consecutiu el cicle d'orientació formativa 'Camins' torna a l'EspaiCaixa de Girona

04.04.2018 | 18:51
L'Ajuntament de Girona impulsa una nova edició del cicle 'Camins'

Ajuntament de Girona, a través de L´Estació Espai Jove, organitza per segon any consecutiu el cicle "Camins", que té com a objectiu principal donar eines als joves per afrontar amb garanties els  moments en què han de prendre decisions relatives al seu futur formatiu i professional. Les activitats començaran el 16 d´abril a les 18 h a l´EspaiCaixa amb la conversa "Els fonaments de l´educació del futur", entre el doctor en Biologia, professor i investigador en genètica a la Universitat de Barcelona i divulgador sobre neurociència i educació, David Bueno, i el doctor en Filosofia, professor de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i assessor filosòfic de la sèrie de TV3 Merlí, Nemrod Carrasco.
 
Les sessions del cicle aniran a càrrec de conferenciants experts en el tema i estan dirigides a públics diversos, des d´alumnes d´ESO, batxillerat, i cicles universitaris fins a professionals de sectors educatius i d´orientació i famílies en general. El tinent d´alcaldia i regidor de Joventut de l´Ajuntament de Girona, Carles Ribas, ha volgut destacar la importància d´aquest cicle, ja que "la joventut és la base de la societat del futur i és imprescindible donar-los eines, d´una manera propera, per facilitar-los i assessorar-los en matèria de coneixement".
 
Els processos d´orientació i experiències que es treballen des de L´Estació Espai Jove giren entorn a diferents eixos. L´any 2017 els tècnics de L´Estació van atendre un total de 1.372 joves per temes formatius, 1.339 per temes laborals i 454 per temes de mobilitat internacional. A més d´aquests, cal sumar els 366 joves que s´han atès a través de les orientacions que ofereixen directament als instituts.

La primera edició del cicle va assolir la xifra de 500 assistents i participants a les diverses activitats programades. "Camins" forma part de la programació d´abril, maig i juny de Joventut de l´Ajuntament de Girona, que compta amb més d´una seixantena d´activitats.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook