L'Ajuntament de Girona ha posat avui en funcionament un nou plànol interactiu que mostra l'estat dels projectes d'obres a la ciutat. L'eina estarà disponible al web municipal i a l'aplicació gratuïta per a dispositius mòbils a Girona App.

El plànol geolocalitza les diferents obres que es porten a terme a la ciutat i que estan coordinades des de l'Àrea d'Urbanisme i Activitats de l'Ajuntament. De cada projecte, se n'indica l'origen, l'estat (en tràmit administratiu, en execució o finalitzat), el promotor, el tipus d'obra, la data d'inici i, si és el cas, de finalització de les obres i el pressupost, i s'incorporen, adjunts, documents relacionats amb l'obra.

L'alcaldessa, Marta Madrenas, va assenyalar que es tracta «d'un pas endavant significatiu en la nostra voluntat d'oferir el màxim d'informació a la ciutadania, de forma transparent i clara».

En la mateixa línia, el regidor d'Urbanisme, Activitats, Mobilitat i Via Pública, Joan Alcalà, va ressaltar que aquesta nova eina que impulsa el consistori «serà molt útil per tenir una fotografia ràpida i real, en tot moment, de les actuacions en obres a la ciutat».