04 de maig de 2018
04.05.2018

La robòtica i la realitat virtual centren el tretzè aniversari de l'Espai Gironès

Durant aquest mes de maig l'Espai Gironès repartirà onze aparells electrònics entre els clients dels comerços

04.05.2018 | 09:14

El món de la robòtica, la realitat virtual i dels planetes seran el fil conductor dels actes que es faran aquest maig amb motiu del tretzè aniversari de l'Espai Gironès. Una temàtica que està en sintonia amb la campanya institucional del centre comercial «L'Espai Infinit».

Fins al 26 de maig el complex comercial acollirà l'exposició L'espai a l'Espai, que farà un recorregut interestel·lar per descobrir curiositats sobre els planetes del sistema solar. La mostra es pot visitar a la planta baixa i a la primera planta del centre. A més, els dissabtes 12 i 26 de maig es podran viure, a la planta baixa del Centre, experiències amb la realitat augmentada de les ulleres Samsung Gear. D'altra banda, fins al 26 de maig (de dijous a dissabte) a l'Espai Petits s'han organitzat tallers infantils per aprendre a muntar i programar petits grans robots. I el divendres 25 de maig, a la zona de restauració del centre comercial, s'instal·larà Blau, el Planetari.

A més, el dissabte 26 de maig el centre comercial rebrà la visita d'un robot humanoide per donar a conèixer l'última tecnologia en robòtica a nivell mundial.

Amb motiu del 13è aniversari, durant aquest mes de maig l'Espai Gironès repartirà onze regals, en forma d'aparells electrònics. Per aconseguir-los caldrà passar pel Punt d'informació amb tiquets de compres realitzades al Centre Comercial. Per cada tiquet o tiquets que sumin un mínim de 50 euros l'Espai entregarà un codi que després s'haurà d'introduir en una pantalla tàctil situada al costat del Punt d'Informació. Des d'aquesta pantalla, que simularà una nau espacial, s'anunciarà si hi ha premi o no. A més, cada setmana es regalaran a través de les xarxes socials del Centre codis per optar als obsequis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook