La Policia Municipal de Girona va detenir, al voltant de dos quarts de dues del migdia del divendres, Julio Alberto F.T., de 28 anys i veí de Girona, com a presumpte autor d'un delicte menys greu de furt.

Dijous passat, dia 10 de maig, al matí, el propietari d'un comerç de Girona va denunciar que li havien robat, de darrere del mostrador de la botiga, una motxilla que contenia diners en efectiu, un ordinador portàtil i altres objectes personals. Al mateix temps va informar que disposava de càmeres de seguretat i que aportava la gravació dels fets, on es veia el presumpte autor amb claredat.

Durant la tarda del dia 10, agents de la Unitat d'Investigació de la Policia Municipal de Girona van fer el visionat de les imatges i van reconèixer el presumpte autor dels fets. Gràcies a les imatges enregistrades per la càmera de seguretat de la botiga els agents van reconèixer el sospitós com una de les persones que és habitual en aquests tipus de fets delictius.

Després de fer una recerca pels llocs que sovinteja el presumpte autor, els agents van localitzar-lo. En veure's descobert per la policia, va confessar haver comès el furt i va explicar on havia amagat la motxilla sostreta.

Posteriorment, els agents es van desplaçar al lloc indicat, van trobar la motxilla i van poder recuperar l'ordinador portàtil, divisa estrangera i altres objectes personals.

Per tots aquests fets, els agents van detenir Julio Alberto F.T., de qui es coneixen altres antecedents policials, com a presumpte autor d'un delicte menys greu de furt.