L´Ajuntament de Girona ha editat aquest any el llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors. «Aquest llibre reconeix i posa en valor el treball de les més de 1.000 persones voluntàries que a cada edició participen a Girona, Temps de Flors», ha explicat a tinenta d´alcaldia i regidora de Turisme, Glòria Plana.

La publicació recull en 200 pàgines fotografies d´alta qualitat dels muntatges i un text explicatiu de cada projecte en català, castellà i anglès. Plana, la coordinadora del projecte, Lara Pujol, i el director general de Cafès Cornellà, Pere Cornellà, van presentar el llibre al Centre Cultural La Mercè.

La dissenyadora gironina Lara Pujol és la coordinadora del projecte i autora del disseny i d´algunes de les fotografies del llibre. Els fotògrafs Joan Altés i Job Vermeulen completen la relació de fotògrafs del treball. El projecte va néixer el 2013 i des de llavors s´han exhaurit sempre els exemplars.

Punts de venda

El llibre fotogràfic de la 63a edició de Girona, Temps de Flors ja es pot comprar a l´Oficina de Turisme de la rambla de la Llibertat. L´Ajuntament és l´editor del llibre i hi donen suport Cafès Cornellà, CCALGIR SL, l´Associació d´Amics de la Girona Antiga i l´Associació d´Amics de les Flors.