L'Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria del concurs del cartell de les Fires de Sant Narcís 2018. Les propostes es podran fer arribar fins al 13 de juliol a l'Ajuntament de Girona, concretament, l'Àrea de Cultura, en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Hi poden participar tant les persones físiques com jurídiques i agrupacions de persones.

Les característiques que es valoraran a l'hora d'escollir la imatge que ha de representar l'edició d'enguany de la festa major de la ciutat seran el valor artístic intrínsec (originalitat, incorporació d'aspectes innovadors, etc.), l'adaptabilitat i la compatibilitat del projecte amb el material a editar, i la coherència entre el treball i el motiu del cartell. L'estil i la tècnica serà lliure. La dotació econòmica per a la proposta guanyadora del concurs és de 1.000 euros.

El jurat que valorarà els projectes artístics que es presentin estarà format per l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el regidor de Cultura de l'Ajuntament, Carles Ribas; la regidora de Dinamització del Territori de l'Ajuntament, Eva Palau; un representant de cada grup municipal; la responsable d'Imatge i Disseny de l'Ajuntament; dos persones tècniques de l'Escola Municipal d'Art o del Bòlit. Centre d'Art Contemporani, Girona; dos artistes plàstics o visuals de la ciutat, i dos professionals del disseny gràfic.