L'Àrea de Joventut i l'Àrea de Festes de l'Ajuntament de Salt han convocat el concurs de disseny dels gots reutilitzables de la Festa Major de Salt. Tots els joves d'entre 12 a 35 anys o que els facin l'any en curs i estiguin empadronats al municipi de Salt o estudiïn en un institut / universitat de Salt, poden participar-hi.

Cada participant podrà fer dues propostes, els dissenys han de ser en vertical i haurà d'incloure el text "Festa Major de Salt". El termini per a la presentació dels dissenys finalitzarà el 15 de juny de 2018 a les vuit del vespre, totes les propostes s'han de portar al Punt d'Informació Juvenil - Estació Jove de Salt.

Enguany com a novetat es farà públic el veredicte també per streaming, a través de les xarxes socials de l'Àrea de Joventut de Salt. Les bases del concurs es poden consultar a l'apartat d'informacions de la festa major a la pàgina web de l'Ajuntament de Salt.

La Festa major de Salt es farà finals del mes de juliol amb una programació que l'Ajuntament aunciarà d'aquí a unes setmanes.