Els Mossos d'Esquadra de Girona han detingut tres persones en poques hores per intentar robar en dos domicilis. Un al carrer del Carme i un altre al carrer Tarragona, de Sant Narcís. Els detinguts són dues dones, de 22 i 23 anys, a qui s'acusa de ser les presumptes autores d'un delicte de robatori amb força, en grau de temptativa. En l'altra actuació policial, van detenir un home de 28 anys, per un altre intent de robatori. Tenen antecedents.

El dimecres , els mossos, va observar dues noies assegudes en un banc del carrer del Carme que estaven amb actitud vigilant. Quan van passar pel mateix lloc poc després, van veure com una de les noies sortia del portal d'un bloc de pisos i feia indicacions a l'altra. Una portava un telèfon mòbil a la mà i una bossa amb dos mitjons, i diners.

Els Mossos van fer comprovacions i al primer pis van observar marques de palanca en una de les portes fetes amb un tornavís. El bombí també presentava marques d'intent de manipulació. Seguidament, amagats al replà de l'escala, van localitzar una palanca tipus bec de lloro i un tornavís. Al bloc del costat van trobar un parell de mitjons amagats darrera la porta d'accés, possiblement utilitzats per no deixar empremtes. D'altra banda, els Mossos van rebre l'avís d'un veí del carrer Tarragona alertant que havia sentit uns sorolls sospitosos dins la casa del veí. Un dispositiu que va permetre detenir el lladre, que no va arribar a sostreure res, quan sortia del domicili.