La cursa de colors de Girona, l'Aquarel·la Run, que suma la seva segonaedició consecutiva, servirà per recaptar fons per la lluita contra el càncer a la província de Girona. La inscripció a la cursa de colors solidària és de 10 euros pels majors de 12 anys, de 6 euros pels nens de 4 a 12 anys i gratuïta pels nens de menys de 3 anys. La primera va reunir unes 700 persones.

La Cursa se celebrarà aquest dissabte dia 16 de juny, amb sortida i arribada al Parc de les Ribes del Ter (Fontajau), i es pot realitzar corrents o caminant. Al llarg del circuit que discorrerà per la Devesa de Girona (d'uns 3,5 km aproximadament), els corredors es trobaran amb diferents punts de llançament de pols de color. La cursa estarà amenitzada per la batucada La Massa de Celrà i un discjòquei dels locals d'oci nocturn Salero i Lola Cafè de Girona.

Els corredors sortiran a les sis de la tarda. Tots els participants rebran unes ulleres com a obsequi, amb les que podran protegir-se els ulls de la pols de colors, i un petit avituallament. A més, hi haurà un sorteig de regals cedits gratuïtament per diferents hotels, restaurants i empreses de la província de Girona.

Les inscripcions es poden realitzar online a través del web de la mateixa cursa, a la seu de l'AECC-Catalunya contra el Càncer de Girona i a la carpa que es col·locarà a Plaça Catalunya el dijous 14 de juny de 17 a 20h, els divendres 15 de juny de 17 a 20h i el dissabte 16 de juny de 10 a 13h, o el mateix dia de la cursa a partir de les 16h al Parc de les Ribes del Ter.

Aquesta activitat esportiva s'engloba en el marc de la campanya de prevenció solar, que s'inicia al mes de juny i que s'allargarà fins a principis de setembre.