El barri de Palau-sacosta va inaugurar ahir el seu nou local social, en un acte que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, la regidora del barri, Maria Àngels Planas, i el president de l'Associació de Veïns, Romà Monreal, a banda de nombrosos veïns del barri.

El nou local social està ubicat al que era la casa del director i el conserge de la Residència Assistida de Gent Gran de la Creu de Palau, ubicat al número 4 del carrer dels Jocs Olímpics de Barcelona. Fins ara, el local social provisional s'havia instal·lat en un espai del mateix carrer (al número 1), que es va condicionar després que fos el projecte més votat en la consulta del procés de pressupostos participats dels barris a Palau de 2013.

El que es va inaugurar ahir va ser el resultat de la primera fase de l'obra, que va ser finançada en part amb l'aportació de 53.418,12 euros dels pressupostos participats del 2016. El local té ara un espai d'accés, sala polivalent, sala per a activitats manuals i cuina per fer-hi activitats i cursos.