Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 39 i 22 anys respectivament, per haver causat accidents de trànsit a Girona i a Sarrià de Ter. Un d'ells va donar positiu en el test de drogues i conduïa sense punts al carnet, mentre que l'altre duplicava la taxa d'alcohol permesa.

El primer accident va succeir el dia 19 de juny a la N-II, dins el terme de Girona. Just en aquell punt s'acabava de produir un accident entre dos camions i els mossos estaven regulant el trànsit. Mentre els agents donaven pas alternatiu, van veure com un turisme no va frenar i va encalçar l'últim vehicle aturat. Després de comprovar que ningú havia resultat ferit, van sotmetre el conductor al test de detecció de drogues i va donar positiu per consum de THC, marihuana i amfetamines. A més, van comprovar que no tenia el permís de conduir vigent per la pèrdua total dels punts.

Davant d'aquests fets, van detenir-lo com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària: conduir sense permís i sota la influència de les drogues. El detingut, que té antecedents, va passar el dia 20 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.

El segon accident es va produir cap a les tres de la matinada de divendres al carrer del Trèvol de Sarrià,quan un vehicle va sortir de la via i es va encastar contra una casa. Quan els mossos van arribar, van comprovar que el conductor estava il·lès però presentava signes de trobar-se sota la influència de l´alcohol. En fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,49 mg/l d'alcohol expirat, gairebé el doble del límit màxim, que en aquest cas era de 0,25 mg/l.

Els agents van detenir el conductor, un home de 22 anys i sense antecedents. El detingut va passar el dia 21 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.